Egy csodaszép pezsgő Roger Federer tiszteletére
2018. június 02. írta: Borgonzola

Egy csodaszép pezsgő Roger Federer tiszteletére

roger-federer-champagne-768x566.jpgA Moët és Chandon champagne-ház 20 db, 1988-as évjáratú, számozott, egyedi magnum méretű pezsgőt mutatott be, hogy megünnepeljék a teniszcsillag, Roger Federer sporteredményeit, aki egyben 2012 óta a márka nagykövete is.

A korlátozott számú, húsz darabos példányszám nem véletlen, hiszen Federer 2018 januárjában vált húszszoros Grand Slam győztessé, amely jubileumi győzelem tiszteletére tervezték meg a különlegesen szép palackokat.

A „Greatness since 1998”- nak nevezett palackot fekete bőr szalagba csomagolták, mint egy teniszütő markolatát. A bőr csomagoláson domború felirattal látható a pezsgő neve és Federer aláírása. A bőr csomagolást eltávolítva láthatóvá válik a pezsgő címkéje és Federer újabb aláírása, de itt már saját kézzel írva.

A bőr szalag belsejében, aranyszínben látható feliratot találunk: "az álmok valóra válnak", amely egy hivatkozás Federer februári szavaira, amikor újra a világ első számú férfi teniszezőjévé vált. A pezsgő alapborának évjárata sem a véletlen műve, hiszen az 1998-as évjáratból származik, abból az évből, amikor a teniszcsillag professzionális pályafutása indult.

A pezsgő bemutatásának promóciós eseményén Federer elmondta, hogy nagyon kedveli a palack erős és elegáns dizájnját, és az üvegben található pezsgőt is csodálatosnak tartja. Ezen kívül örömét és köszönetét fejezte ki a pezsgőgyárnak, mivel a palackok értékesítéséből származó bevételt a Roger Federer Alapítványnak adományozzák.

Federer alapítványa 2003-ban jött létre azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásában Botswanában, Malawiban, Namíbiában, Dél-Afrikában, Zambiában és Zimbabwében. Az alapítvány idei célja, hogy egymillió gyermek számára nyújtson hathatós segítséget, amiben a limitált számú pezsgőből származó bevétel óriási segítséget jelent, hiszen ennek a gyönyörűen megtervezett palacknak darabja 19.998,- euróba kerül.

kép: www.moet.com

Ha tetszett a bejegyzés, olvasd el a BORgonzola blog többi írását is, vagy csatlakozz a Facebook oldalunkhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://borgonzola.blog.hu/api/trackback/id/tr514018050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása