Két nem mindennapi boros kütyü a nagyvilágból.
2018. február 10. írta: Borgonzola

Két nem mindennapi boros kütyü a nagyvilágból.

A hölgyekre is gondoltak !

 

PortoVino – A bortáska

A PortoVino a leghasznosabb női táska, amit valaha láttam! A táska alkalmas 2 teljes palack bor befogadására, méghozzá úgy, hogy a külső szemlélő számára ez egyáltalán nem tűnik fel. Az oldalán lévő kis csap segítségével bármikor és bárhol hozzájuthatunk az éltető nedűhöz Emellett még elég tágas ahhoz is, hogy minden női táskában található egyéb kellék is elférjen benne: kulcsok, pénztárca, sminkkészletet és még ki tudja mi minden, ami egy női táskában rejtőzik.  

A tervezők biztosra mentek, számos stílusban és színben érhető el.  

Wine Gun – Az Elektromos bornyitó

Ennél az eszköznél is gondoltak a női vásárlókra, hiszen a Wine Gun két stílusban is megvásárolható : acélszürke és rózsaszín színekben. Robosztus méretei és megjelenése alapján talán még önvédelmi célra is használható, hiszen első blikkre elég ijesztő eszköz-főleg rózsaszínben! :-)  A Wine Gun másodpercek alatt kinyit egy üveg bort, egyszerűen csak meg kell húzni a ravaszt és az elektromos eszköz kicsavarja a parafadugót a palackból. Az akkumulátora egy feltöltéssel cca. 30 üveg bort képes kinyitni, az utántöltést a mellékelt töltőállvánnyal lehet megoldani. Az igazi fanatikusok akár még övre csatolható pisztolytáskát is rendelhetnek hozzá potom 30,-  $-ért.

A bejegyzés trackback címe:

https://borgonzola.blog.hu/api/trackback/id/tr9013651182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása