Megérkezett az új gumimatrac trend
2018. március 26. írta: Borgonzola

Megérkezett az új gumimatrac trend

Bár a jó idő még várat magára, de már most megérkeztek a nyári kikapcsolódásunkhoz szükséges új trendi strandeszközök. Itt az ideje elfelejtenünk a tavalyi év sztárjait: a felfújható óriás hattyút, flamingót vagy az életnagyságú egyszarvút.

roze_matrac.jpg

Az idei nyár legmenőbb gumimatracai embernagyságúak, borosüveg alakúak lesznek. A közösségi média oldalain - a borkedvelők nagy örömére - már most egyre többször tűnnek fel az új matracokkal pózoló fiatalok, de a posztok száma előreláthatólag gyorsan emelkedni fog a strandidő megérkezésével.  

Az online boltokban jelenleg a hét lábas borospalack két szőlőfajta, a Cabernet Sauvignon és Sauvignon Blanc felirattal érhetőek el, de a gyártók gondoltak a rozé- és pezsgőrajongókra is. Ezek ára 30 dollár körül mozog - hasonló áron érhetőek el, mint a múlt évben sztárnak számító egyszarvú és flamingó alakú darabok.

sb_matrac.jpg

A gyártók ezeket a termékeket minőségüket tekintve a luxuskategóriába sorolják, amely igazságáról természetesen csak személyesen győződhetnénk meg. A minőségi tesztet az idei nyári szezonban azt hiszem magamra vállalom! :-)

Ha tetszett a bejegyzés olvasd el a BORgonzola blog többi írását is, és csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://borgonzola.blog.hu/api/trackback/id/tr2313782036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása