Pezsgőzéshez hallgasd a kedvenc zenédet
2018. április 17. írta: Borgonzola

Pezsgőzéshez hallgasd a kedvenc zenédet

Díszdobozos pezsgő beépített hangszóróval

pezsgo_music_2.jpgA Lanson Champagne-ház egy újszerű megoldással rukkolt elő a díszdobozokban kínált pezsgőinél, amivel múlt héten Londonban meg is nyerte a DFNI Global Awards legkiválóbb termékcsomagolási kategóriáját. A Lanson pezsgőgyár ezzel az újításával olyan híres cégeket utasított maga mögé a versenyben, mint a Toblerone vagy a Johnnie Walker, amely cégek -a fogyasztók kegyeinek elnyerése érdekében- szintén innovatív csomagolástechnológiák bevezetésével próbálkoznak.

Az ötletes díszdoboz fémből készült, amelynek tetején egy okostelefon csatlakozó található. Ennek segítségével társítani tudjuk telefonunkat a dobozban található hangszóróhoz. Így voltaképpen a pezsgő mellé egy mini hangfalat is kapunk, amivel a pezsgőzés különleges pillanatát még tökéletesebbé tehetjük.

A pezsgőgyár képviselője szerint a vásárlók leginkább saját fogyasztásra veszik termékeiket, de az új koncepció bevezetésével az ajándékozási kedv növekedését prognosztizálják.  

A zenélő díszdoboz ötlete egyébként nem egy újdonsült hibbant pezsgőgyáros fejéből pattant ki, hiszen a Champagne Lanson egyike a legrégebbi champagne házaknak. A több mint 250 éves pincészet filozófiájához tartozik, hogy már kezdetektől a tradicionális pezsgőkészítést alkalmazzák, és nem végeznek ún. almasavbontást, amivel a pezsgők természetességének, frissességének és gyümölcsösségének megtartására törekednek. Válogatott alapborok tíz különböző évjáratából készülnek az italok, amelyek legalább három évet érlelődnek a pincében, mielőtt piacra kerülnek. Ajándékdobozban három különböző típusú pezsgő érhető el: fehér, fekete és pink címkével ellátott, amelyek mindegyike Pinot Noir, Chardonnay és Pinot Meunier szőlőfajták felhasználásával készül, de értelemszerűen az egyes fajták aránya különbözik az eltérő címkék esetében. A pincészet a fekete címkés verzióra a legbüszkébb, melyet az erő, az elegancia, a frissesség és a komplexitás tökéletes harmóniájaként jellemez.

Ha tetszett a bejegyzés, olvasd el a BORgonzola blog többi írását is, vagy csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://borgonzola.blog.hu/api/trackback/id/tr9513845260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása