A dupla falú hűvös elegancia
2018. július 08. írta: Borgonzola

A dupla falú hűvös elegancia

ccc1.jpgA világ első dupla falú borospalackját fejlesztette ki egy német dizájner cég, amely a kettős falú szigetelőrétegének köszönhetően a bort jóval tovább hidegen tartja, mint hagyományos társai. A palack a „Cooleo” a nevet kapta, amiből egy német pincészet már be is rendelt több ezer palackot.

Az elegáns palack kézi fúvott boroszilikát üvegből készül, amely jól viseli a hőmérséklet-változásokat, a kémiai korróziót, kiemelkedő tisztaságú, nagy fényáteresztő képességű és karcolásálló tulajdonsággal rendelkezik.

Az új típusú palack a megszokott társaihoz hasonlóan újratölthető, mosogatógépben tisztítható, egyedileg dizájnolható. A beletöltött ital valódi, természetes színét mutatja, és hosszú ideig hűti azt. Természetesen a „Cooleo”-t is hűtőben kell lehűteni, amíg el nem éri a kívánt hőmérsékletet, de az elvégzett tesztek szerint a hűtés után tovább tartja a hőmérsékletét, mint a normál palack.cooleo-design-exports-13-cropped.jpgAz üveg fejlesztése három évig tartott, mivel számos anyagot kipróbáltak a tesztelések során, míg végül megtalálták a funkciónak megfelelő végleges verziót. A palack megjelenésben csodálatos, de előállítása rendkívül nehézkes, hiszen négy különböző részből áll össze. A gyártás során meg kell győződni arról, hogy minden alkotóelem tökéletesen kidolgozott, és az elkészített részek összeállíthatóak. Bármely probléma esetén a palack gyártását újra kell kezdeni.

Videó a tervezési és gyártási folyamatról:Kép és videó: mycooleo.com

 Ha tetszett, olvasd el a BORgonzola blog többi írását is, vagy csatlakozz a Facebook oldalunkhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://borgonzola.blog.hu/api/trackback/id/tr9414101311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása