Borkóstoló a rögbi világbajnokságon
2018. április 21. írta: Borgonzola

Borkóstoló a rögbi világbajnokságon

A világ egyik legsikeresebb pincészetének tételeiből válogathatunk

prizing-background-mobile.jpgAz ausztrál Blass Wine pincészet lett az egyik hivatalos partnere a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő rögbi világbajnokságnak, a „2018 Rugby World Cup Sevens”-nek.

A pincészet névadója Wolfgang Franz Otto Blass, aki Németországban, Franciaországban és Angliában tanulta a borkészítés tudományát, majd 1966-ban megalapította a Wolf Blass Wine pincészetet. A Blass borok elegáns és minőségi borválasztékkal rendelkeznek, melyek mégis elérhető áron vásárolhatóak meg, annak ellenére, hogy a pincészet borászcsapata már temérdek nívós nemzetközi elismerésben részesült. Többek között 2016-ban elnyerték az International Wine Challenge nevű rangos versenyen a „Red Winemaker of the Year” címet, ezért is nevezik őket Ausztrália egyik legsikeresebb és legtöbbször díjazott pincészetének. A borászat szortimentjének kiemelkedő tételei, amelyek a verseny hétvégéjén kerülnek felszolgálásra: Cabernet Sauvignon, Red Blend és Chardonnay. Már csak ezért a kóstolási lehetőségért is érdemes lehet kilátogatni az rendezvényre, még azoknak is, akik esetleg nem rajonganak ezért a sportágért.

A pincészet által szponzorált sportesemény négyévente kerül megrendezésre, ahol a legjobb 40 nemzetközi csapat vehet részt. Kuriózumnak számít az is, hogy a 2018-as bajnokság lesz az első, amelyet az Egyesült Államokban rendeznek meg. Ennek örömére a Blass Wine egy nyereményjátékot is meghirdetett, amely egy maroknyi szerencsés nyertes számára ad lehetőséget a világbajnokságra való kijutásra. A nyertesek repülőjegyet, belépőt és három éjszakás szállodai ellátást is kapnak a verseny helyszínén, a gyönyörű San Francisco városában a rendezvény idejére, június 20-22 közötti időszakra.

Kalandra fel!

Fotó: blasswine.com/

Ha tetszett a bejegyzés, olvasd el a BORgonzola blog többi írását is, vagy csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://borgonzola.blog.hu/api/trackback/id/tr6213853140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása